Atlantis Dentsply Sirona

Atlantis Dentsply Sirona

ATLANTIS DentsplySirona

1. Εξατομικευμένα κολοβώματα – πέρα από CAD/CAM.

Η υπηρεσία Atlantis, Dentsply Sirona, παρέχει εξατομικευμένες προσθετικές λύσεις για όλα τα μεγάλα εμφυτευματικά συστήματα. Τα κολοβώματα Atlantis υποστηρίζουν συγκολλούμενες, μεμονωμένες- κοχλιούμενες και με συγκράτηση τριβής αποκαταστάσεις. Κάθε κολόβωμα σχεδιάζεται εξατομικευμένα με το λογισμικό Virtual Atlantis Design.

Πως γίνεται η παραγγελία
Όλες οι παραγγελίες Atlantis γίνονται μέσω του Atlantis WebOrder, ένα online σύστημα παραγγελιών, διαθέσιμο 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα – χωρίς έξοδα εγκατάστασης ή αναβάθμισης λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι το άνοιγμα και η έγκριση ενός λογαριασμού Atlantis από τον οδοντοτεχνίτη ή τον κλινικό, η ύπαρξη σαρωτή και τα Atlantis scan posts.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα σάρωσης η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε συνεργασία με το πιλοτικό εργαστήριο  Atlantis, Oral Aesthetics χωρίς έξτρα χρέωση.

Atlantis bridge ( titanium/ chrome-cobalt)

ATLANTIS DentsplySirona

2. Υπερκατασκευές

Η υπηρεσία Atlantis παρέχει ένα ευρύ πορτφόλιο υπερκατασκευών καλύπτοντας κάθε ανάγκη του κλινικού.

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την παραγγελία των Atlantis abutments.

Υπάρχει περίπτωση να σταλούν τα φυσικά μοντέλα αντί να σαρωθούν στο εργαστήριο, λόγω δυσκολίας του περιστατικού, ώστε να έχουμε ένα άριστο και ακριβές αποτέλεσμα.

Το εργαστήριο παραλαμβάνει την υπερκατασκευή και ολοκληρώνει την προσθετική εργασία.

Loading...