Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Χειρουργική

Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Χειρουργική

Simplant Pro 18.5

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ | SIMPLANT, Dentsply Sirona

Getting it right from the start.

Προσπαθώντας συνεχώς να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας, δημιουργήθηκε το Simplant Pro 18.5: μία από τις πιο  ολοκληρωμένες οδοντιατρικές ψηφιακές πλατφόρμες της αγοράς, που παρέχει όλη την γκάμα των καινοτόμων εργαλείων του Simplant. Με τον τρόπο αυτό προσφέρετε στους ασθενείς σας καλύτερες, ασφαλέστερες και γρηγορότερες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Με την βελτιστοποίηση των διαδικασιών μας , το πρόγραμμα όχι μόνο είναι πιο φιλικό στον χρήστη αλλά μας καθιστά ικανούς να παραδώσουμε μέσα σε 48 ώρες έναν οδηγό Simplant first class! Επίσης τώρα πια έχετε τη δυνατότητα εξαγωγής του stl αρχείου (έναντι αντιτίμου) και την κατασκευή του χειρουργικού οδηγού στο ιατρείο ή στο εργαστήριο!!!

Ασφαλής Τοποθέτηση Εμφυτευμάτων

Ο χειρουργικός οδηγός Simplant παρέχει υψηλής ακρίβειας τρυπανισμό και τοποθέτηση εμφυτεύματος.

  • Δημιουργεί τη σύνδεση ανάμεσα στον προσθετικά καθοδηγούμενο σχεδιασμό και στο χειρουργείο.
  • Ασφαλής και προβλέψιμη χειρουργική επέμβαση.
  • Επιτρέπει την εφαρμογή ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών, μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο, το οίδημα και τον χρόνο επούλωσης.
  • Μειώνει το χειρουργικό χρόνο.

Ασφαλής Τοποθέτηση Εμφυτευμάτων

Εργαλεία sleeve-on-drill – μοναδική καθοδήγηση και ακρίβεια.

Τα εργαλεία για την καθοδηγούμενη χειρουργική τοποθέτηση των Ankylos, Astra EV & XiVE, διαθέτουν το μοναδικό χαρακτηριστικό Sleeve- on- Drill, το οποίο εγγυάται την ακριβή καθοδήγηση τόσο οριζόντια όσο και κάθετα των τρυπάνων καθόλη τη διάρκεια του χειρουργείου.

Ο «sleeve-on» σχεδιασμός απλουστεύει  τον χειρισμό και εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον βοήθεια στη συγκράτηση «ελεύθερων» drill keys στη θέση τους.

PDF for simplant pro 18.5

Η αναβάθμιση στο Simplant Pro 18,5 σας συνδέει με την τελευταία τεχνολογία της αγοράς και γίνεστε μέρος του ηγέτη της ψηφιακά καθοδηγούμενης χειρουργικής, που διαμορφώνει το μέλλον της οδοντιατρικής – μια έξυπνη επένδυση για το μέλλον σας!

Τα παρακάτω πρωτόκολλα εξαγωγής αρχείων DICOM  από το CBCT στο λογισμικό του Simplant σας βοηθούν για τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

PDF manuals for guided surgery
Ankylos, Astra EV, XiVE

Loading...