Ενημέρωση

Εμφυτεύματα κωνικής σύνδεσης Omnitaper DentsplySirona. Πλεονεκτήματα και οφέλη της EV connection. Χειρουργικά Πρωτόκολλα και παρουσίαση των προσθετικών εξαρτημάτων

31η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ
« ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»
ΤΡΙΚΑΛΑ 19-21/04/24
ΜΥΛΟΣ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ


Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Διάρκεια:
10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Θέμα Πρακτικού Σεμιναρίου:
Εμφυτεύματα κωνικής σύνδεσης Omnitaper DentsplySirona.

Πλεονεκτήματα και οφέλη της EV connection. Χειρουργικά Πρωτόκολλα και παρουσίαση των προσθετικών εξαρτημάτων.

Εκπαιδευτές:
Ι. Μελακόπουλος, Σ. Κούρτης

Το εμφύτευμα κωνικής σύνδεσης Omnitaper είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Dentsplysirona μαζί με τα ήδη γνωστά Primetaper και Astra. Τα εμφυτεύματα αυτά μοιράζονται την ίδια κωνική σύνδεση που έχει γίνει γνωστή από τα εμφυτεύματα Astra. Όλα τα προαναφερθέντα συστήματα εξασφαλίζουν την ευελιξία του στη χειρουργική τοποθέτηση, την αξιόπιστη σύνδεση διαβλεννογονίου στηρίγματος/εμφυτεύματος και τη διατήρηση των μαλακών και σκληρών ιστών σε βάθος χρόνου.

Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τη χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων Omnitaper, DentsplySirona και να δουν τις διαφορές και ομοιότητες με τα εμφυτεύματα τύπου XIVE.

Επιπρόσθετα, παρουσιάζονται οι προσθετικές λύσεις  καθώς και η σωστή επιλογή διαβλεννογονίων  στηριγμάτων που είναι κοινή και για τα τρία συστήματα.

Η χρήση των τριών συστημάτων με κοινή προσθετική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον χειρουργό να επιλέξει όποιο σύστημα είναι καταλληλότερο για κάθε περίπτωση και στον οδοντίατρο που θα κάνει την προσθετική αποκατάσταση κοινές λύσεις για όλα τα εμφυτεύματα.

Χορηγός εταιρεία: Δ. Μαυραειδόπουλος

Κόστος συμμετοχής: 30€

Loading...